Deze druilerige novemberdagen vragen om twee dingen: waterdichte jassen en gerechten die je van top tot teen verwarmen. Het gerecht van deze week is gemakkelijk te maken, budgetvriendelijk en vooral lekker!
Aardappelen zijn niet weg te denken uit de Belgische keuken. We eten ze op alle mogelijk manieren en met alle denkbare combinaties. Het gerecht van deze week, gevulde aardappelen met spek, cheddar en zure room, is eenvoudig en lekker. Ideaal dus om op een doordeweekse dag klaar te maken.
De budgetvriendelijke keuken van Sophie Matthys toont dat lekker en gezond eten niet duur hoeft te zijn. Het kookboek staat vol budgetvriendelijke recepten met zowel vertrouwde als verrassende ingrediënten.
Voor 4 personen
8 grote aardappelen
4 lente-uitjes
250 g zure room
100 g geraspte cheddar
250 g ontbijtspek
1 el worcestershiresaus
peper en zout
Bereiding
Lekker met een frisse groene salade!