×

Toegevoegd aan je winkelmandje

74 miljoen Trumpstemmers weten waarom

74 miljoen Trumpstemmers weten waarom

Softcover
€ 23,99
Gratis verzending vanaf € 25
Binnen 1-2 werkdagen thuis


Verschijningsdatum:
Uitgeverij: Standaard Uitgeverij
Genre: Geschiedenis
Aantal bladzijden: 256
Auteur: Marc Buelens
ISBN: 9789022341254
Inhoud
Als Donald Trump in beeld komt, schudt de gemiddelde Europeaan meewarig het hoofd. Trump is een gevaarlijke narcist en een potentiële dictator; zijn Republikeinse partijgenoten zijn extremisten – en wat dan te 
denken van hun kiezers, ook bij de presidentsverkiezingen van 2020 nog altijd met 74 miljoen? Verdienen de Trumpstemmers de overheersende reputatie van slaafse volgelingen wel? Hoe eenzijdig is ons beeld? Komt dat overeen met de Amerikaanse realiteit? Hebben de aanhangers van Trump misschien wél een min of meer coherent mens- en wereldbeeld, dat niet eens zo sterk verschilt van dat van veel Europese kiezers? En liggen de overtuigingen van de miljoenen Trumpstemmers op vele vlakken dichter bij de jouwe dan je zelf voor mogelijk houdt? 
Professor Marc Buelens kijkt in dit revelerende boek voorbij de politieke propaganda, graaft net een tikkeltje dieper en probeert in kaart te brengen waarom de Republikeinen nog steeds zo populair zijn en blijven in the land of the free and the home of the brave.

Gerelateerde boeken

Copyright © 2024 Standaard Uitgeverij