De zomer lonkt, dus tippen we graag enkele antiverveeltips in de vorm van zalige spelletjesboeken.

100 spelletjes Eenhoorns

Met deze 100 SPELLETJES, rond het thema eenhoorns zal je kind uren plezier beleven! Vind je weg door de doolhoven, kleur tekeningen in volgens de codes, verbind de stippen om verborgen geheimen te ontdekken, voltooi puzzels en nog veel meer verrassingen!

€ 6,99

100 spelletjes Dino’s

Met deze 100 SPELLETJES, rond het thema dino's zal je kind uren plezier beleven! Vind je weg door de doolhoven, kleur tekeningen in volgens de codes, verbind de stippen om verborgen geheimen te ontdekken, voltooi puzzels en nog veel meer verrassingen!

€ 6,99

Logisch denken 7+

Test je brein met deze logicaspelletjes. Raadsels, telspelletjes, puzzels, sudoku’s en doolhoven… je vindt ze allemaal in dit boek voor bollebozen vanaf zeven jaar. Je oefent op een ludieke manier het logisch denken. Laat die hersenen maar kraken.

€ 7,99

Logisch denken 9+

Test je brein met deze logicaspelletjes. Raadsels, puzzels, telspelletjes, sudoku’s en doolhoven… je vindt ze allemaal in dit boek voor bollebozen vanaf negen jaar. Je oefent op een ludieke manier het logisch denken. Laat die hersenen maar kraken.

€ 7,99

Woordzoekers 6+

Ben jij een kei in het oplossen van woordzoekers? Bewijs het met dit leuke spelletjesboek. Daarin vind je makkelijke en meer uitdagende woordzoekers, mét oplossingen. Er zijn 60 verschillende thema's: de seizoenen, beroepen, muziekinstrumenten... en nog veel meer! Goed voor uren zoek- en speelplezier onderweg, op een regenachtige dag of lekker in het zonnetje op vakantie.

€ 5,99

Woordzoekers 7+

Ben jij een kei in het oplossen van woordzoekers? Bewijs het met dit leuke spelletjesboek. Daarin vind je makkelijke en meer uitdagende woordzoekers, mét oplossingen. Er zijn 60 verschillende thema's: muziekgenres, het menselijk lichaam, kunstenaars... en nog veel meer! Goed voor uren zoek- en speelplezier onderweg, op een regenachtige dag of lekker in het zonnetje op vakantie.

€ 5,99

Woordzoekers 8+

Ben jij een kei in het oplossen van woordzoekers? Bewijs het met dit leuke spelletjesboek. Daarin vind je makkelijke en meer uitdagende woordzoekers, mét oplossingen. Er zijn 60 verschillende thema's: insecten, landen, emoties... en nog veel meer! Goed voor uren zoek- en speelplezier onderweg, op een regenachtige dag of lekker in het zonnetje op vakantie.

€ 5,99

Woordzoekers 9+

Ben jij een kei in het oplossen van woordzoekers? Bewijs het met dit leuke spelletjesboek. Daarin vind je makkelijke en meer uitdagende woordzoekers, mét oplossingen. Er zijn 60 verschillende thema's: geschiedenis, soorten vlinders, bekende gebouwen... en nog veel meer! Goed voor uren zoek- en speelplezier onderweg, op een regenachtige dag of lekker in het zonnetje op vakantie.

€ 5,99

Brandweer

Tuta tuta! Kleine brandweerlui zullen heel wat plezier beleven met dit magische kleurboek. Vul de pen met water en ga ermee over de kleurplaten. Er gebeurt iets magisch: de kleuren en de verborgen elementen uit de tekening komen tevoorschijn! Zo kun je alle zoekvraagjes beantwoorden. Kan jij de brandweerhelm in elke tekening vinden? Is het water gedroogd? Dan begin je gewoon opnieuw! Ideaal voor kleuters om te leren kleuren, zonder kans op vlekken.

€ 9,99

Babydieren

Kleur alle tekeningen van deze schattige babydieren in met water. Vul de pen met water en ga ermee over de kleurplaten. Er gebeurt iets magisch: de kleuren en de verborgen elementen uit de tekening komen tevoorschijn! Zo kun je alle zoekvraagjes beantwoorden. Kan jij het blauwe vogeltje in elke tekening vinden? Is het water gedroogd? Dan begin je gewoon opnieuw! Ideaal voor kleuters om te leren kleuren, zonder kans op vlekken.

€ 9,99

Mijn eerste spelletjes: Dieren (2-3 jaar)

Dit spelletjesblok is speciaal gemaakt voor de jongste kleuters. Met spelletjes als zoek de schaduw, verbind de helften, simpele doolhoven en nog veel meer, leert je kindje heel wat bij over dieren.

€ 5,99

Mijn eerste spelletjes: Ik leer tellen (3-4 jaar)

Dit spelletjesblok is speciaal gemaakt voor de jongste kleuters. Met spelletjes als logische rijtjes aanvullen, cijfers verbinden, puzzelstukjes vinden en nog veel meer, leert je kindje heel wat bij over tellen.

€ 5,99

F.C. De Kampioenen: Groot vakantieboek

Met dit leuke spelletjes- en doeboek maak je er samen met De Kampioenen een zomer vol pret van! Los de spelletjes op, tover een verfrissende orangeade op tafel en daag je tegenstander uit met de leuke zoekopdrachten. Daar ben je een zomer lang zoet mee!

€ 11,99

Teken, krabbel, kleur je mee?

Een boek met stippen om in te kleuren, vol te krabbelen, te versieren met krullen...
Bedenk de gekste dingen en begin dan helemaal opnieuw!

€ 14,99

CAMILLE Fashionista Kleurblok

Een kleurblok voor echte fans van CAMILLE! Ben jij net als CAMILLE een echte fashionista? Neem er dan je kleurpotloden of stiften bij en geef haar de perfecte outfit voor elke gelegenheid. Met 24 kleurplaten voor uren kleur- en stijlplezier!

€ 9,99

Vakantie

Een dagje naar het strand, van een berg skiën, onder de sterrenhemel kamperen en thuis vakantie vieren. Dit boekje is een leuke, interactieve manier waarop kinderen kunnen leren over allerlei verschillende vakantieactiviteiten.   Met illustraties in heldere kleuren en heel veel dingen om over te praten.   Perfect voor de ontwikkeling van de fijne motoriek en creativiteit.

€ 7,99